Yogaresa till Kroatien

Yogaresa till byn Baska Voda på Makarska Rivieran i Kroatien

I maj bär det iväg igen

Vi reser sista veckan i maj.

Yogalektionerna leds av Lena och Katarina. Ashtangayoga inleder dagen och den avslutas med lugn och mjuk yoga och meditation.

Läs mer nedan. Klicka här för anmälan ››

Res till Kroatien och yoga med oss

Lena och Katarina på Yogastället välkomnar er att vara med på en resa till Kroatien med massor av yoga. Alla nivåer hälsas välkomna. Från nybörjare till avancerad yogautövare. Yogapassen kommer att hållas inomhus och utomhus vid havet. På morgnarna praktiseras Ashtanga yoga och senare på dagen yinyoga, meditation och yoga nidra.  

Ashtanga yoga är en dynamisk yogaform.  Det som utmärker Ashtanga yoga är ställningarna, andningen med kroppslås och stadigt fokus. Allt i syfte att rena kroppen, nervsystemet och sinnet. Positionerna utförs i en förutbestämd ordning, varje rörelse binds ihop med nästa i ett flöde genom andningen. Det är lugna medvetna rörelser som gör utövaren starkare, mer uthållig och flexibel. Alla utmanas på den nivå man är. 
 
Yin yoga är en lugn, stillsam meditativ yogaform. Detta i syfte att belasta den djupt liggande bindväven mellan ben, leder och ligament för att öka hälsan och få bättre rörlighet i höfter, bäcken och nedre delen av ryggen.  I positionerna praktiseras medveten närvaro och man tränar kroppen att slappna av. 

Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som utförs liggande. Kroppen går in i en djup form av avslappning medan sinnet hålls fokuserat och vaket. Ger både kropp och sinne återhämtning och balans. 

Program under veckan 
06.30 – 08.30 Ashtanga yoga, fysisk dynamisk yoga sex dagar
08.30 – 17.30 Egen tid för tex utflykter, vandringar, lunch, promenader, sightseeing, sol & bad 
17.30 - 18,30 Yoga Nidra/ Yinyoga/ Meditation sex dagar
Observera att programmet kan komma att ändras. 

Lena och Katarina har arbetat tillsammans i drygt 10 år och driver sedan 2012 en egen yogaskola i Östersund. De har praktiserat och utbildat sig i yoga regelbundet sedan 2006. 

Yoga 12 klasser: 2600,- 

Anmälningsavgift:1000.- 

Skicka anmälan genom att ange namn, adress, födelsenummer, mejladress och telefonnummer på den här sidan ››  

Informationen kommer att uppdateras och vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar som kan komma att ske.