Yogaresa till Kroatien

2018

Yogaresa till byn Baska Voda på Makarska Rivieran i Kroatien

I maj bär det iväg igen

Vi reser tillsammans igen från Frösön till den lilla byn Baska Voda på Makarska Rivieran i Kroatien. En plats där livet är harmoniskt och enkelt. Maten är mycket god och variationsrik. Allt man kan önska finns nära. Vattnet är klart  och turisterna få...

Yogalektionerna leds av Lena och Katarina. Totalt innehåller veckan 15 yogaklasser. Ashtangayoga inleder dagen och den avslutas med lugn och mjuk yoga. Tre klasser med teori.

Resan sker i samarbete med Resia. Läs mer nedan. Klicka här för anmälan ››

Resa med yoga 12 –19 maj

Lena och Katarina på Yogastället välkomnar er att vara med på en resa till Kroatien med direktflyg från Östersund, med massor av yoga. Alla nivåer hälsas välkomna. Från nybörjare till avancerad yogautövare. Yogapassen kommer att hållas inomhus och utomhus vid havet. På morgnarna praktiseras Ashtanga yoga och senare på dagen filosofi, teknikpass, yinyoga och yoga nidra.  

Ashtanga yoga är en dynamisk yogaform.  Det som utmärker Ashtanga yoga är ställningarna, andningen med kroppslås och stadigt fokus. Allt i syfte att rena kroppen, nervsystemet och sinnet. Positionerna utförs i en förutbestämd ordning, varje rörelse binds ihop med nästa i ett flöde genom andningen. Det är lugna medvetna rörelser som gör utövaren starkare, mer uthållig och flexibel. Alla utmanas på den nivå man är. 
 
Yin yoga är en lugn, stillsam meditativ yogaform. Detta i syfte att belasta den djupt liggande bindväven mellan ben, leder och ligament för att öka hälsan och få bättre rörlighet i höfter, bäcken och nedre delen av ryggen.  I positionerna praktiseras medveten närvaro och man tränar kroppen att slappna av. 

Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som utförs liggande. Kroppen går in i en djup form av avslappning medan sinnet hålls fokuserat och vaket. Ger både kropp och sinne återhämtning och balans. 

Program under veckan 
06.30 – 08.30 Ashtanga yoga, fysisk dynamisk yoga sex dagar
08.30 – 15.00 Frukost och egen tid för tex utflykter, vandringar, lunch, promenader, sightseeing, sol & bad 
15.00 – 16.30 Filosofi eller teknikpass tre dagar
16.30 – 17.30 Egen tid för vad man vill 
17.30 – 18.30 Yoga Nidra/ Yinyoga/ Meditation sex dagar
Observera att programmet kan komma att ändras. 

Lena och Katarina har arbetat tillsammans i ca 10 år och driver sedan 2012 en egen yogaskola i Östersund. De har praktiserat och utbildat sig i yoga regelbundet sedan 2006. 

Pris per person i dubbelrum: 10500kr 12 – 19 maj 2018
I resan ingår flyg, transfer, fyrstjärnigt hotell vid havet, del i dubbelrum, frukostbuffé, AC, trådlöst internet och totalt 15 yogapass. Incheckat bagage 15kg handbagage 8kg ingår i priset. Enkelrumstillägg 1 755,- Enkelrum slut. Tillägg för avbeställningsskydd: 385,-

Utresa: 12 maj kl 19:15 från Frösön, beräknad ankomst Split 22:25

Hemresa: 19 maj kl 15:05 från Split beräknad ankomst Frösön kl 18:15

Anmälningsavgift:1000.- 

Slutbetalning ska göras 45 dagar före avresa, dvs i slutet av mars 2018.

Förra året blev resan fullbokad så var ute i god tid om du vill följa med. Skicka anmälan genom att ange namn, adress, födelsenummer, mejladress och telefonnummer på den här sidan ››  

Informationen kommer att uppdateras och vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar som kan komma att ske.

Tack till alla som deltog på vår fantastiskt lyckade yogaresa 2017 och särskilt till Anneli, Sara och Emma som bidragit med bilder.

Resan sker i samarbete med Cajsa på Resia i Östersund
 • www.resia.se

Länk till hotellet ››